Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Vuoden 2018 JärjestöStara on Kirsti Kurki ViaDia Joensuu ry:stä

Vuoden 2018 JärjestöStara on Kirsti Kurki ViaDia Joensuu ry:stä. JärjestöStara-palkinto luovutettiin Pohjois-Karjalan Järjestöpäivässä tänään. Kurki on tehnyt pitkäjänteisesti ja innostavasti työtä ViaDia Joensuu ry:n ja Lähiötalo-toiminnan rakentamiseksi, kehittämiseksi, näkyväksi tekemiseksi ja toimivien yhteistyöverkostojen luomiseksi ja niiden ylläpitämiseksi. Lähiötalon toiminta on nykyaikaista, alueen tarpeista syntynyttä ja alueelle erittäin merkityksellistä toimintaa, joka konkreettisesti tukee monen eri-ikäisen ihmisen arkea ja osallisuutta.

Tiedote:

Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta JANEn Vuoden 2018 JärjestöStara on Kirsti Kurki / ViaDia Joensuu ry. JärjestöStara-palkinto luovutettiin Pohjois-Karjalan Järjestöpäivässä 8.11.2018.

Kirsti Kurki on tehnyt pitkäjänteisesti ja innostavasti työtä ViaDia Joensuu ry:n ja Lähiötalo-toiminnan rakentamiseksi, kehittämiseksi, näkyväksi tekemiseksi ja toimivien yhteistyöverkostojen luomiseksi ja niiden ylläpitämiseksi. Lähiötalon toiminta on nykyaikaista, alueen tarpeista syntynyttä ja alueelle erittäin merkityksellistä toimintaa, joka konkreettisesti tukee monen eri-ikäisen ihmisen arkea ja osallisuutta. Lähiötalo on esimerkillinen, toimiva ja kehittyvä toimintamalli järjestöjen tekemästä ennaltaehkäisevästä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöstä.

Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta JANE valitsee vuosittain ehdotusten pohjalta maakunnan JärjestöStaran. JärjestöStara-palkinto luovutetaan henkilölle tai taholle, joka omalla toiminnallaan on edesauttanut, innostanut ja rakentanut yhteistyötä järjestön/järjestöjen toiminnan mahdollistamiseksi maakunnassa. Palkinto luovutetaan tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna julkaisun yhteydessä JärjestöStaralle luovutetaan lisäksi Joensuun Nuorisoverstaan tekemä kiertopalkinto.

Kirsti Kurki iloitsee saadusta tunnustuksesta ja on hyvin kiitollinen kaikille kävijöille, Lähiksen henkilöstölle sekä laajalle yhteistyöverkostolle. Yhdessä olemme työtä tehneet ja yhdessä saamme jakaa myös tämän onnistumisen ilon. Ilo on jatkaa palkitsevaa työtä lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukemiseksi Lähiötalon lämmössä.

Aikaisempina vuosina JärjestöStaraksi on valittu: Monikulttuurisuustyö: Hossein Ahmedi, Mitro Hyvärinen ja Anni Rannikko 2017, Matala kynnys -toiminta 2016, Anneli Lavikainen 2015, Eeva Kröger 2014, Kari Sarkkinen 2013, Raimo Matikainen 2012, Irma Nykänen 2011.