Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Riverian kuva-arteesanit esillä Pohjois-Karjalassa

Kaksi Riverian kuva-artesaaniopiskelijoiden taidenäyttelyä avautuu Pohjois-Karjalassa. Riveria Outokummun koulutusyksikön kuva-artesaaniopiskelijat toteuttavat osana opintoja oman näyttelyn viimeisenä opiskeluvuotenaan. Tammikuussa avautuu kaksi näyttelyä Ilomantsiin ja Nurmekseen. Eveliina Pulkkisen öljyvärimaalausten teemana on fantasia ja Eve Tossavainen on toteuttanut akvarellitekniikalla herkän unenomaisia teoksia hoivakotiympäristöön.

****

Tiedote ja kutsu medialle 11.1.2019 Julkaisuvapaa heti

Riverian kuva-artesaaniopiskelijoiden taidenäyttelyt ihastuttavat unen ja fantasian teemoilla

Riveria, Outokummun koulutusyksikön kuva-artesaaniopiskelijat toteuttavat osana opintoja oman näyttelyn viimeisenä opiskeluvuotenaan. Tammikuussa avautuu kaksi näyttelyä, Ilomantsiin ja Nurmekseen. Eveliina Pulkkisen öljyvärimaalausten teemana on fantasia, Eve Tossavainen puolestaan on toteuttanut akvarellitekniikalla herkän unenomaisia teoksia hoivakotiympäristöön.

Untako?

Eve Tossavaisen akvarelleja Mainiokoti Toivonlahdessa Ilomantsissa 11.1.–11.2.2019

”Unista on moneksi. Joskus toivot kaiken vain olevan unta, toisinaan taas unet voisivat jatkua ainiaan. Onko tämä totta? Olenko hereillä?” Eve Tossavainen on toteuttanut uniteemaa isoina akvarellimaalauksina. Tossavaisen oma näkemys unen häilyvästä tunnelmasta on enemmän ja vähemmän rajoja rikkovassa ympäristössä. Unesta on moneksi ja näyttely pohtii unen eri tasoja unen ja valveilla olon välimuotoja. Mikä on totta, mikä on unta? Hoivakodin asukkaat saavat näyttelystä virikkeitä arkeensa ja taas opiskelija saa kokemusta näyttelyn pitämisestä ja suoraa palautetta töistään ikäihmisiltä.

Eve Tossavainen esittelee näyttelyään maanantaina 14.1.2019 klo 10 Toivonlahdessa.
Tervetuloa!


Mainiokoti Toivonlahti, Henrikintie 4, Ilomantsi

Myyttisen tarun taikaa

Eveliina Pulkkisen öljyvärimaalauksia Nurmeksessa 12.1.–3.2.2019

”Metsän mystinen hiljaisuus rikkoutuu, kun pienten valojen johdattaman eläimet hakeutuvat turvaan sen uumeniin. Taivaalla leimuavat Pohjolan tulet voimistuvat, pakkanen paukkuu ja pohjoistuuli vinkuu. Siiveniskut vahvistuvat, kun ylväät lohikäärmeet nousevat lentoon hallitakseen taivaita ja liekkien poltteesta nouseva savupilvi luo uutta taikaa. Jokainen on käynyt omassa satumaisemassaan. Tällainen on omani.”

Eveliina Pulkkinen esittelee näyttelyään maanantaina 14.1.2019 klo 11 Tyko-galleriassa.
Tervetuloa!

Tyko-galleria Nurmes-talolla, Kötsintie 2, Nurmes