Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Rantakylän Liikuntahallin avajaisottelu pelataan sunnuntaina

Joensuun Rantakylän Liikuntahallin avajaisottelu pelataan sunnuntaina. Hallin avajaisottelussa Kakkosessa pelaava Jippo kohtaa viime kaudella Veikkausliigassa pronssia napanneen KuPSin. Vierasjoukkueen riveissä on useita eri maiden maajoukkueissa pelanneita pelaajia. Jippo tulee kentälle uuden päävalmentajan Jussi Leppälahden johdolla. Uusi Liikuntahalli sijaitsee Pataluodonkadulla.

Lainaus Facebookista:

RANTAKYLÄN JALKAPALLOHALLIN AVAJAISOTTELUSSA VASTASSA VEIKKAUSLIIGAN KUOPION PALLOSEURA!
-----
Vuosien unelmointi on vaihtunut siihen, että sunnuntaina 13.1. klo 14 Rantakylässä pelataan hallin avajaisottelu, jossa Kakkosessa pelaava JIPPO kohtaa viime kaudella Veikkausliigassa pronssia napanneen KuPSin. Vierasjoukkueen riveissä on lukuisia eri maiden maajoukkueissa pelanneita pelaajia, ja viime kausien perusteella voidaan sanoa vastustajan olevan aivan Suomen terävintä kärkeä.
-----
Jippo tulee marssittamaan kentälle uuden päävalmentajan Jussi Leppälahden johdolla marraskuun alusta saakka yhdessä harjoitelleen hyvin paikallisen ryhmän. Jippo ja KuPS ovat viimeksi pelanneet vastakkain kaudella 2014, kun harjoitusottelussa Savon Sanomat -areenalla Jippo kävi hakemassa tyylipuhtaan 1-4 -vierasvoiton Keltamustista.
-----
Ennen sunnuntain avajaisottelua hallissa suoritetaan juhlallisuuksia puheiden ja hallin käyttöön vihkimisen merkeissä. Suosittelemme katsojia tulemaan paikalle jo klo 13.30 mennessä, että voimme ottaa hallin käyttöön mahdollisimman suurella Pohjois-Karjalaisella jalkapalloyhteisöllä. Hallissa on katsomot noin 200-300 ihmiselle, joten varaudu myös seisomapaikkoihin. Hallin lämpötila on noin +5. Hallissa kaikki on vielä myös uutta Jipon ottelutapahtumatiimille ja muille toimijoille, joten ota mukaasi kärsivällinen mieli ja jonotusvalmius; ihmetellään uusia upeita puitteita yhdessä!😊
-----

Alle 7v., Jipon ja FC Hertan pelaajat, sekä Jipon kausikorttilaiset ilmaiseksi.