Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Poliisi puuttuu puskamajoituksiin Joensuussa

Poliisi puuttuu puistomajoituksiin Joensuussa rokkiviikonlopun alkaessa. Poliisi on saanut ensimmäiset yhteydenotot yleisille paikoille ja alueille majoittuneista rokkivieraista Joensuussa. Kaupungin järjestyssäännöt aikanaan korvannut ja kumonnut järjestyslaki ei telttailua suoranaisesti kiellä, mutta taajamassa majoittuminen ei saa aiheuttaa häiriötä, eikä estää esim. puiston käyttöä virkistäytymiseen, uimarantaa uimiseen tai leikkipaikkaa leikkimiseen.

Järjestyksen ja turvallisuuden takaamiseksi sekä yleisen viihtyvyyden turvaamiseksi poliisi jatkaa tänäkin vuonna tiukkaa linjaa yleisillä paikoilla majoittumisen suhteen Ilosaarirockin ajan Joensuussa. Muutaman ihmisen yöpymisestä autossa tai telttailusta ei ole haittaa, mutta laajamittaisesti se aiheuttaa lähialueilla häiriöitä, roskaamista ja suoranaisia turvallisuusriskejä. Tästä syystä majoittuminen autoissa kaduilla ja telttailu puistoissa, uimarannoilla, leikkikentillä tai muilla vastaavilla yleisillä paikoilla ei ole sallittu Joensuun keskustan alueella.

Poliisi puuttuu luvattomaan majoittumiseen ensisijaisesti poistamalla henkilöt paikalta ja jos se ei riitä, kiinniotoilla tai sakoilla. Perusteet puuttumiselle: Järjestyslaki 3 § ja poliisilaki 20 §.