Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Pohjoiskarjalainen järjestöpalvelu uudistui

Pohjoiskarjalainen järjestöpalvelu on uudistunut. Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistyksen ylläpitämän järjestötietopalvelun Jellin nettisivujen palveluja muokattiin. -Paikkakuntakohtainen jaottelu helpottaa itseään lähellä olevan tiedon löytämistä. Teema-jellien kautta pääsee taas sisälle siihen, mitä kaikkea yhdistyksillä on tarjolla vaikkapa lapsiperheille tai mielenterveyteen liittyen, kertoo viestintäkoordinaattori Marleena Laakso. Jellin tavoitteena on madaltaa kynnystä osallistua järjestöjen toimintaan ja helpottaa järjestötoimijoiden verkostoitumista.

Uudistunut Jelli yhdistää yhdistykset ja ihmisen

Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistyksen ylläpitämä järjestötietopalvelu Jelli on uudistunut. Osoitteessa www.jelli.fi olevan palvelun käyttöä on helpotettu. Nyt Jellistä voi hakea Pohjois-Karjalan järjestöjen ja yhdistysten tarjoamia palveluja, tapahtumia ja toimintaa paikkakuntakohtaisesti tai eri sisällöllisten teemojen mukaisesti.

- Paikkakuntakohtainen jaottelu helpottaa itseään lähellä olevan tiedon löytämistä. Teema-jellien kautta pääsee taas sisälle siihen, mitä kaikkea yhdistyksillä on tarjolla vaikkapa lapsiperheille tai mielenterveyteen liittyen, Jellin toiminnasta vastaava Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen viestintäkoordinaattori Marleena Laakso kertoo.

Uudistuksen yhteydessä Jelli on siirretty uuteen tekniseen ympäristöön ja samalla on päivitetty Jellin visuaalista ilmettä.

Jelli.fi -palvelulla on kuukausittain lähes 5000 käyttäjää ja joka toinen viikko lähetettävällä Jelli-uutiskirjeellä on yli 1000 tilaajaa. Palvelussa on perustiedot kaikkiaan 646yhdistykseltä tai järjestöltä. Sen lisäksi palvelussa on tällä hetkellä lähes 90 tulossa olevaa tapahtumaa ja 180 erilaista toimintaryhmää tai muuta toimintaa. Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia Jellissä on listattu yli 40 kappaletta. Jellissä on myös järjestötoimintaan liittyviä uutisia sekä Pohjois-Karjalasta että koko Suomesta. Uutisia ja ajankohtaisia tiedotteita on tällä hetkellä yli sata kappaletta.

Jellin tavoitteena on madaltaa kynnystä osallistua järjestöjen toimintaan ja helpottaa järjestötoimijoiden verkostoitumista. Tarjolla on muun muassa monenlaista toimintaa, tukea, vertaisryhmiä, vapaaehtoistehtäviä sekä tapahtumia. Jellin käyttäjinä on yhdistyksiä ja järjestöjä, eri alojen ammattilaisia, viranomaisia sekä kansalaisia.

- Järjestöille Jelli on verkostoitumis- ja tiedottamiskanava, ammattihenkilöstö etsii Jellistä asiakkailleen esimerkiksi vertaistukea sekä apua ja kansalaiset hakevat Jellistä tekemistä ja tapahtumia. Jelli yhdistää yhdistykset ja ihmisen, Laakso listaa yleisimpiä Jellin käyttötarkoituksia.

Jellin käyttö on ilmaista sekä yhdistyksille että kansalaisille. Jellin toimintaa rahoitetaan Veikkauksen tuotoilla. Jellissä kerrotaan yhdistyksistä perustiedot sekä yhdistysten tarjoamaa toimintaa, palveluita ja tapahtumia. Tietojaan yhdistykset päivittävät itse. Jellin yhdistyskorttia on mahdollista käyttää yhdistyksen kotisivuna, jos yhdistyksellä ei omia vielä ole omia nettisivuja.