Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Pohjois-Karjalasta Vihreiden viimeinen ehdokas

Vihreiden ehdokaslista Savo-Karjalassa on valmis. Savo-Karjalan Vihreät nimesi viimeisenä yrittäjä Pekka Laineen (37) Joensuusta ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Pekka Laine (37) on joensuulainen filosofi ja yrittäjä, joka on pitänyt hyvin tunnettua Mokkamaa -kahvikauppaa jo 10 vuoden ajan. -Eduskunnassa haluan edistää perustulon käyttöönottoa sekä vahvaa ympäristö- ja ilmastopolitiikkaa. Haluan, että päätöksenteossa kuunnellaan tutkimustietoa ja huomioidaan ihmiset yksilöinä, Laine kertoo.

**

Tiedote 11.1.

Julkaisuvapaa

Vihreiden ehdokaslista Savo-Karjalassa on valmis

Savo-Karjalan Vihreät nimesi viimeisenä yrittäjä Pekka Laineen (37) Joensuusta ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Nyt koko 15 ehdokkaan lista on täysi. Ehdokkaita on Pohjois-Savosta yhdeksän ja Pohjois-Karjalasta kuusi.

Puheenjohtaja Hanna Susitaival on tyytyväinen listan kokoonpanoon: ”Vihreiden ehdokkaista löytyy niin kokemusta kuin uusia kasvoja. Listamme on todennäköisesti keski-iältään vaalipiirin nuorin ja tällä vastaamme hyvin siihen kannatuspotentiaaliin, mikä Vihreillä on nuorten keskuudessa.”

Ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin asetetaan Senni Martikainen ja Anne Roponen Iisalmesta, Pekka Laine, Iiris Lehto, Krista Mikkonen ja Sari Koskinen Joensuusta, Kimmo Perkkiö Kontiolahdelta, Harri Auvinen, Marja Berg, Petteri Heikkinen, Kaisa Kantele, Petri Nieminen ja Veera Willman Kuopiosta, Eveliina Eronen Liperistä sekä Wilma Poutanen Varkaudesta.

Pekka Laine (37) on joensuulainen filosofi ja yrittäjä. Joensuussa hyvin tunnettua Mokkamaa -kahvikauppaa hän on pitänyt jo 10 vuoden ajan. Laineen kiinnostus on pohtia isoja yhteiskunnallisia asioita.

“Eduskunnassa haluan edistää perustulon käyttöönottoa sekä vahvaa ympäristö- ja ilmastopolitiikkaa. Haluan, että päätöksenteossa kuunnellaan tutkimustietoa ja huomioidaan ihmiset yksilöinä.” Laine kertoo. Kahvi- tee- ja suklaahifistelijäksi tunnustautuva Laine soittaa kitaraa, käy paljon keikoilla sekä vaeltaa.