Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Paikallisuutiset

Mönkkäri nurin, matkustaja loukkaantui

2.12.2018 11:03 | Toimitus

Mönkijäonnettomuudessa on mies loukkaantunut. Traktorimönkijä oli kaatunut kyljelleen piha-alueella Kontiolahden Uilossa 1.12. klo 17.30. 24-vuotias kuljettaja oli lähtenyt tekemään noin 30-40 km/h nopeudessa sivuluisussa u-käännöstä. Kesken sivuluisun mönkijä oli kaatunut oikealle puolelle kyljelleen. Traktorimönkijässä on metallinen kattorakenne ja kyydissä matkustajana olleen 46-vuotiaan miehen oikea käsi oli jäänyt kattorakenteen ja maan väliin. Käsi jäänyt virheasentoon ja miehet toimitettiin sairaalaan tutkittavaksi. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kaahari kiinni Kajaanintiellä

2.12.2018 10:59 | Toimitus

Kaahari on jäänyt kiinni Kajaanintiellä eilen iltapäivällä. 42-vuotiaan joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajaessaan henkilöautolla 140 km/h Kajaanintiellä Kontiolahdella lauantaina 01.12.2018 klo 17.25. Tiellä 80 km/h nopeusrajoitusalue. Poliisipartio mittasi lähestyvän ajoneuvon nopeuden Uuron kohdalla, kun ajoneuvo ohitti vasenta ohituskaistaa käyttäen usean auton letkan ja ohituskaistan päätyttyä jatkoi ajamista kovalla vauhdilla. Tapahtuma-aikaan oli pimeä, mutta tie oli valaistu. Tien pinta oi hieman liukas ja muuta liikennettä oli jonkun verran. Kyydissä kaksi matkustajaa ja kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jäihin pudonnut hirvi lopetettiin

1.12.2018 17:28 | Toimitus

Jäihin pudonnut hirvi on jouduttu lopettamaan. Lieksan Ritojoella oli iltapäivällä hirvi mennyt jäälle ja joutunut veteen jään petettyä. Pelastuslaitoksen yksikön ehtiessä paikalle oli hirvi niin huonossa kunnossa, että se poliisin päätöksellä lopetettiin.

Kuljettaja ja lapsi liikenneonnettomuudessa Kiteellä

1.12.2018 14:16 | Saku Rinkinen

Kiteellä on sattunut liikenneonnettomuus. Henkilöauto oli ajatunut Kiteenlahdentiellä ulos tieltä vasemmalle kaartuvassa kurvissa, osuen matkallaan puuhun ja jääden lopulta tien sivuun pyörilleen. Autossa oli kuljettajan lisäksi lapsi turvaistuimessa. Molemmat henkilöt pääsivät omin avuin ulos autosta, eikä kumpikaan loukkaantunut tilanteessa. Auton nopeus oli ollut ennen törmäystä noin 60 kilometriä tunnissa. Autoon tuli peltivaurioita ja sen tuulilasi rikkoutui, mutta se pystyttiin siirtämään ajamalla läheiselle linja-autopysäkille.

Sinkkolan päiväkodin ja Noljakan koulun lasten kädenjälki nähtävillä Sinkkolan Joulussa

1.12.2018 13:25 | Saku Rinkinen

Sinkkolassa järjestetään huomenna jo perinteinen Sinkkolan Joulu -tapahtuma. Tapahtumassa tarjotaan ilmainen joulupuuro 300 hengelle. Jouluinen navetta on koristeltu ja somistettu yhteistyössä Noljakan koulun oppilaiden sekä Sinkkolan päiväkodin lasten kanssa. Navetassa voi osallistua myös lahjojen laskentaan ja samalla arvontaan. Lapsille on tarjolla paljon puuhaa kasvomaalauksesta ponikyytiin ja jouluaskartelusta pukin tapaamiseen. Tapahtuma on auki kello 10-13 ja sinne on vapaa pääsy.

Iskelmä Rexiltä toivotetaan kaikille hyvää joulukuun ensimmäistä viikonloppua.

Joulun valo -konserttikiertue saapuu kirkkoihin jo kuudennen kerran

1.12.2018 12:03 | Saku Rinkinen

Joulun valo -konserttikiertue alkaa tänään. Konsertissa kuullaan perinteisiä ja uudempiakin joululauluja pianosäestyksessä. Perinteinen joulukiertue järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa. Tämän vuoden esiintyjiä ovat vuoden 2017 Tangoseniorikuningatar Tiina Helinä, Heli Anita Solonen ja Inka Karttunen. Karttunen vastaa myös konsertin säestyksestä. Kiertue alkaa tänään Polvijärven kirkosta kello 14. Muut konsertit järjestetään Noljakan kirkossa 8. joulukuuta kello 14 ja Pielisensuun kirkossa 14. joulukuuta kello 19. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ohjelma kustantaa 10 euroa.

Ilmastosopimus puhutti eilen Joensuussa

1.12.2018 11:29 | Saku Rinkinen

Pariisin ilmastosopimus edellyttää kasvihuonekaasujen ja päästöjen tasapainottamista. Joensuussa puhuttiin ja ilmaistaan mieltä ilmastosopimuksen tiimoilta eilen. MTK:n ympäristöjohtaja Liisa Pietola kertoi eilen MTK:n Pohjois-Karjalan syyskokouksessa, jotta ilmasto ja ympäristö sekä ihminen voivat hyvin, maatalouden on oltava kannattavaa. Se on myös lähtökohta valmisteilla olevassa MTK:n ilmasto-ohjelmassa, Pietola linjasi. Toisaalla Joensuussa ilmaistiin mieltä osana Koko Suomi istuu Gretan kanssa -tapahtumaa. Tapahtumassa osoitettiin mieltä paremman ilmastopolitiikan ja Pariisin sopimuksen noudattamisen puolesta. Mielenilmauksen kutsui koolle Joensuun Ilmastotoimintaryhmä. Ilmastonmuutos on ihmisoikeuskysymys, me olemme kaikki samassa veneessä. Meidän kaikkien täytyy toimia elinkelpoisen tulevaisuuden puolesta, toimintaryhmän yksi perustajajäsenistä Juni Sinkkonen kertoo.

Kuva Koko Suomi istuu Gretan kanssa -tapahtumasta. Kuvan on ottanut Remo Vilkko.

Virkavallan vastustamista ja pahoinpitelyepäily Joensuussa

1.12.2018 10:56 | Saku Rinkinen

Joensuussa on vastustettu virkavaltaa ja pahoipidelty illan ja yön aikana. 28-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen, pahoinpitelyyn ja virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen Joensuun Itärannassa perjantai-iltana kello 23 jälkeen. Mies oli potkaissut ravintolassa järjestyksenvalvojaa nilkkaan aiheuttaen kipua. Poliisiautoon kuljetettaessa mies käyttäytyi aggressiivisesti ja autoon laitettaessa mies potkaisi kohti konstaapelia kaksi kertaa. Ensimmäinen potku meni pään ohi ja toinen osui keskivartaloon. Kaksi nuorta miestä taas pahoinpiteli 18-vuotiasta joensuulaista miestä liikenneasemalla Joensuussa Siihtalassa aamuyöllä. Miehet olivat tulleet pelikoneella olleen miehen luokse ja lyöneet tätä nyrkeillä vatsaan ja kasvoihin. Uhrin huuli turposi ja kasvot vereentyivät. Poliisi otti 18- ja 17-vuotiaat miehet kiinni epäiltyinä pahoinpitelyyn.

Joulukuun alkaminen innosti liikaa lähtemään auton rattiin - Rattijuopumuksia Rääkkylässä ja Ylämyllyllä

1.12.2018 10:27 | Saku Rinkinen

Pohjois-Karjalassa on jäänyt kiinni pari rattijuoppoa eilisillan ja viime yön aikana. 49-vuotiaan rääkkyläläisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Rääkkylässä kello 19:40. Puhalluskokeen tulos 1,21 promillea. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 36-vuotiaan kontiolahtelaisen miehen epäillään syyllistyneen myöskin törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Liperissä Ylämyllyllä aikaisin lauantaina kello 01 jälkeen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli reilun 1 promillen. Kontiolahtelainen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Pohjois-Karjala täynnä jouluisia tapahtumia

1.12.2018 10:08 | Saku Rinkinen

Maakunta on täynnä joulutapahtumia tänään. Reijolan seurakuntakeskuksella vietetään puurojuhlaa kello 11-13. Ohjelmatuokio on kello 12. Enon joulumyyjäjäiset palvelupistellä jatkuvat kello 13 saakka, Liperissä Jyrin ruokalan sisätiloissa taas Paloaukean myyjäiset kello 14 asti. Joensuussa Taitokortteli on avannut joulukylänsä tänään, joka on avoinna kello 16 saakka. Tulliportinkadun varressa Woutilassa, järjestetään myös joulumyyjäiset kello 15 asti. Outokummussa urheilutalolla pidetään Naisten messuja kello 14 saakka.

Prisma testaa pidempiä aukioloaikoja

1.12.2018 09:31 | Saku Rinkinen

Joensuun Prisma testaa pidempiä aukioloaikoja tästä päivästä lähtien. Prisma avaa ovensa poikkeuksellisesti maanantaista lauantaihin jo kello 8 ja on auki kello 21 saakka. Sunnuntain aukioloaika kello 10-21 pysyy ennallaan. Ennen joulun pyhiä 19.-23. joulukuuta Joensuun Prisma on avoinna kello 8-24. Kuuntelemme herkällä korvalla omistajilta tulevaa palautetta ja mielenkiinnolla seuraamme sitä, miten uudet aukioloajat otetaan vastaan, prismajohtaja Petteri Väyrynen kertoo.

Jokipojat nousi voittoon

30.11.2018 21:25 | Seppo Mustonen

Jokipojat on noussut ankean alun jälkeen selvään voittoon. Jääkiekon Mestis-ottelu Jokipojat – RoKi Rovaniemeltä päättyi Joensuussa kotijoukkueen voittoon lukemin 6-3 (0-1 , 3-2 , 3-0). Ehkä viime viikon tappiollinen ilmaisottelu verotti yleisömäärää, sillä katsomoon oli saapunut vain runsaat 800 katsojaa.

Glenn Hughes joutuu jäämään sivuun Joensuun Raskasta joulua -konsertista

30.11.2018 14:52 | Saku Rinkinen

Glenn Hughes on joutunut perumaan esiintymisensä Joensuun Raskasta joulua -konsertissa. Hughes on sairastunut ja hänet korvaa tänä iltana Psychework-solisti Anthony Parviainen. Jo 14. kertaa järjestettävä Raskasta Joulua -kiertue aloittaa tänään Joensuu Areenalla kello 19 alkaen. Parviaisen ohella Joensuussa esiintyvät Ville Tuomi, Tony Kakko, Tarja Turunen ja Tommi "Tuple" Salmela. Osin loppuunmyydylle kiertueelle on myyty yhteensä jo yli 55 000 lippua.

Joulunavauksia vietetään tänään niin Kontiolahdella kuin Polvijärvelläkin

30.11.2018 14:43 | Saku Rinkinen

Kontiolahden ja Polvijärven kirkonkylillä avataan joulu tänään perjantaina. Kontiolahdella joulu avataan kello 16. Tapahtumassa on luvassa muun muassa kunnanjohtaja Jere Penttilän joulutervehdys, yhteisöllinen joulupeli sekä ilotulitus, joka päättää tapahtuman kello 18. Polvijärvellä joulu alkaa perinteisellä Joulupolulla, joka käynnistyy Polvijärven kirkosta koko perheen jouluhartaudella kello 17. Kunnalta vinkataan, että joulupukin juttusille pääsee kello 17:30-19:30. Polvijärjen joulun avajaiset jatkuvat vielä sunnuntaina evankelisluterilaisen seurakunnan adventin aloituksessa, joka alkaa messulla Polvijärven kirkossa kello 10. Messun jälkeen seurakuntatalolla pidetään myyjäiset, joissa on myytävänä joulupuuroa lähetyksen hyväksi.

Josba Juniorit tarjoavat matalan kynnyksen harrastetoimintaa

30.11.2018 14:07 | Saku Rinkinen

Josba Juniorit ry alkaa järjestämään matalan kynnyksen harrastetoimintaa 2 - 9-luokkalaisille lapsille. Harrastepoluksi nimetyllä toiminnalla halutaan tarjota jokaiselle lajista kiinnostuneelle nuorelle paikka, jossa salibandyä voi harrastaa juuri itselle sopivammalla tavalla. Harrastepolun harjoitukset koostuvat vapaasta pelaamisesta sekä erilaisista pienaluepeleistä. Harjoitukset ovat kerran viikossa ja toimintaa järjestetään aluksi kahdessa kaupunginosassa, Raatekankaalla ja Karsikossa. Ryhmät aloittavat lauantaina 1. joulukuuta ja sunnuntaina 2. joulukuuta. Pienryhmiin voi ilmoittauttua Josba Juniorien verkkosivujen kautta.

Kontiolahden kunta uudisti kotisivunsa

30.11.2018 13:15 | Saku Rinkinen

Kontiolahden kunnan nettisivut ovat uudistuneet tänään. Uudistus on tehty osana maakunnallista projektia. Uudistuneiden sivujen perusajatuksena on, että tieto on helposti löydettävissä. Visuaalisuus on sivuilla vahvasti läsnä, kunnan alkuvuodesta julkaistu visuaalinen ilme osastoväreineen on sivulla näkyvissä. Väreissä on myös vahvat kontrastit EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Etusivulle on nostettu oikopolkuja sivuille, ja niiden lisäksi esiin on nostettu suosituimpia sivuja. Kunnan uudet kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.kontiolahti.fi/.

Cinemare ja LUX-näytökset viikonloppuna Tapiossa

30.11.2018 12:56 | Saku Rinkinen

Joensuun elokuvateatterikeskus Tapiossa on nähtävillä erikoisia elokuvia viikonlopun aikana. Tänä iltana kello 22 Tapiossa alkaa Cinemare-elokuvafestivaali, joka jatkuu myös lauantai-iltana. Perjantain ja lauantain aikana nähdään myös LUX-palkinnosta kilpaileva finaalikolmikko. Euroopan parlamentti myöntää LUX-palkinnon marraskuussa ajankohtaiselle ja eurooppalaista identiteettiä luotaavalle elokuvalle. Woman at War, Styx ja dokumenttielokuva The other side of everything nähdään ilmaisnäytöksinä. LUX-näytökset aloittaa perjantaina kello 16:45 Woman at War ja Cinemaren kello 22 Upgrade. Cinemaresta luvassa juttua Paikallismakasiinissa kello 13 jälkeen.

Kuva elokuvasta Womat at War.

Liperin vesijohtoverkostosta on löytynyt uusi vuotokohta

30.11.2018 11:51 | Saku Rinkinen

Liperin kirkonkylän vesijohtoverkostosta on löytynyt uusi vuotokohta. Kirkonkylän vuotokohta löytyi Lukutuvantien alapuolella sijaitsevan pellon reunalta perjantaina kello 10 aikaan. Kaivutyö vian paikallistamiseksi ja korjaamiseksi aloitetaan heti sen jälkeen, kun on saatu selvitettyä muun muassa kaivupaikalla olevien kaapeleiden sijainnit. Tämän hetken arvion mukaan työt päästään aloittamaan klo 13. Vedentulo vuotokohdalle katkaistaan arviolta klo 13:30-14 välisenä aikana. Tällöin katkeaa myös vedenjakelu seuraaville alueille: Kaivantotie, Umpikujan loppupää, Virastotie, Lukutuvantie, Tolpontie, Keskustien länsipuolen kiinteistöt kirjastoa lukuun ottamatta välillä Umpikuja – Keskustie 24. Katkoksen tarkka kesto ei ole tällä hetkellä tiedossa. Korjaustyön valmistumisesta ilmoitetaan kunnan nettisivuilla.

Itä-Suomen yliopistosta valmistuu uusia namibialaisia opettajia

30.11.2018 11:45 | Saku Rinkinen

Itä-Suomen yliopistosta valmistuu 25 namibialaista opettajaa. Itä-Suomen yliopistossa alkoi tammikuussa 2017 The Master's Degree Programme in Primary Education -maisteriohjelma. Ohjelma on nyt päättynyt ja osallistujat juhlivat valmistumistaan Joensuun kampuksen Educa-rakennuksessa tänään kello 13 alkavassa tilaisuudessa. Tilaisuudessa esiintyvät ja puhuvat opiskelijoiden lisäksi rehtori Jukka Mönkkönen, professori Sari Havu-Nuutinen sekä Namibian suurlähettiläs Bonny Haufiku. Tilaisuudessa kuullaan myös presidentti Martti Ahtisaaren tervehdys ja julkistetaan ohjelman tiimoilta koottu kirja ”Teachers of the future”. Maisteriohjelma on tilattu Finland Universityn kautta Namibian opintoavustusrahastosta. Kyseinen kokonaisuus on ensimmäinen Finland Universityn tilaama maisteriohjelma, joka pidetään kokonaan Suomessa.

Lieksassa pääsee hiihtämään perinteisellä tai vapaalla hiihtotyylillä

30.11.2018 10:59 | Saku Rinkinen

Lieksan kaupunki kertoo, että ensilumenladun pituus on yhteen suuntaan 800 metriä. Maaperän jäätymisen ja hyvien olosuhteiden ansiosta Lieksan ensilumen ladusta saatiin ennustetta pidempi. Lieksanjoen varteen sijoittuvalle ladulle saatiin myös ylä- ja alamäkeä, kun lunta riitti niin sanotun vanhainkodin mäkeen saakka. Ladulla voi hiihtaa perinteisellä tai vapaalla hiihtotyylillä. Ensilumenladun tilannetta voi seurata verkosta osoitteessa http://www.lieksa.fi/hiihtoladut. Samalle sivulle päivitetään talvella kaikkien Lieksan kaupungin ylläpitämien latujen tilanne sekä hoitotoimenpiteet.

Diplomisellisti Jussi Makkonen on valittu Antti-patsaan saajaksi

30.11.2018 10:49 | Saku Rinkinen

Pohjois-Karjalan paikallislehtikerho on valinnut vuoden 2018 maakunnallisen Antti-patsaan saajaksi diplomisellisti Jussi Makkosen. Tänä vuonna perheensä kanssa eteläisestä Suomesta Pielisen Karjalaan muuttanut lieksalaislähtöinen Jussi Makkonen julistaa Sibeliuksen, Pohjois-Karjalan, Pielisen Karjalan ja Pielisen ilosanomaa niin kotimaassa kuin maailmallakin. Hänen ansiostaan monet suomalaiset ja myös ulkomaalaiset kulttuurinystävät ovat löytäneet ja tulevat jatkossakin löytämään seutumme nimenomaan Sibeliuksen kulttuurikehtona. Esimerkkinä voisi mainita vaikkapa viime vuonna turistikohteeksi Lieksan Monolaan avatun Jean ja Aino Sibeliuksen häämatka-aitan, jota on tultu ihastelemaan aina Japanista ja Amerikastakin saakka, sanoi Pohjois-Karjalan paikallislehtikerhon puheenjohtaja Marja Mölsä. Patsas ja kunniakirja luovutettiin Makkoselle eilen Nurmeksessa.

Kuvan on ottanut Risto Kuittinen.

Joensuun uutiset -tiedotuslehdestä järjestetään kyselytutkimus

30.11.2018 09:33 | Saku Rinkinen

Joensuun kaupunki toteuttaa lukijatutkimuksen Joensuun uutiset -tiedotuslehdestä. Kaupunkilaisten kannattaa varautua puhelinsoittoon, kun tutkimusta toteutetaan puhelinhaastatteluna tai verkkokyselynä seuraavien kolmen viikon aikana. Haluamme selvittää, miten hyvin kaupunkilaiset tuntevat Joensuun uutiset -paperilehden ja verkkolehden. Samalla kysymme lukutottumuksista sekä aiheiden kiinnostavuudesta ja lehden ulkonäöstä, viestintäpäällikkö Reeta Knuuti kertoo. Kysely toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa Joensuun uutisten uudistuksen jälkeen. Lehti on ilmestynyt nykyisessä muodossaan kaksi ja puoli vuotta. Puhelinhaastattelu kestää noin 6-7 minuuttia. Halutessaan vastaajaa voi valita myös verkkokyselyyn vastaamisen. Haastateltavat valitaan satunnaisesti.

Klash-haastekilpailun yhdeksi isäntäkunnaksi on valittu Joensuu

30.11.2018 08:45 | Saku Rinkinen

Joensuun kaupunki on valittu isäntäkunnaksi kunta-alan uudessa Klash-haastekilpailussa. Joensuun asettamassa haasteessa etsitään ratkaisua, jonka kautta kuntalaiset voivat osallistua heille tärkeiden alueiden ja yhteisöjen kehittämiseen. Haasteen lopullinen muoto tarkentuu yhteistyössä Kuntaliiton kanssa. Elinvoima, kaupunkilaisten osallistuminen ja yhteisöllisyys ovat kaupungille tärkeitä teemoja. Haasteella halutaan löytää kaupunkilaisille konkreettisia tapoja yhdessä kehittää omaa ympäristöään, kertoo kaupungin kehittämispäällikkö Sami Ruotsalainen. Isäntäkunniksi valittiin Joensuun lisäksi Janakkala ja Vantaa. Haasteet avataan 15.1.2019 erilaisille tiimeille, kuten pk-yrityksille, start up -yrityksille, yhdistyksille ja opiskelijoille, jotka voivat tarjota ratkaisuehdotuksia haasteisiin. Kunta-alan toimijat, muun muassa Kuntaliitto ja Suomen Kuntasäätiö, rahoittavat ratkaisujen kehittämistä ja toteuttamista jopa miljoonalla eurolla.

Joensuun Kansalaistalolla juhlitaan

30.11.2018 08:16 | Saku Rinkinen

Kansalaistalolla vietetään juhlia 128 vuoden edestä. Joensuun Kansalaistalo täyttää tänä vuonna 22 vuotta, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry 80 vuotta ja Soroppi ry 26 vuotta. Yhteistä kansalaisjuhlaa kakkukahveineen vietetään Joensuun Kansalaistalolla, osoitteessa Torikatu 30, tänään kello 12 alkaen. Päivän ohjelma alkaa 128-vuotisjuhlabingolla, jonka isäntänä toimii Soroppi ry:n toiminnanjohtaja Marko Haakana. Juhlan musiikista vastaa Ilja Teppo, ja tilaisuudessa kuullaan myös kävijöiden tervehdyksiä ja palkitaan Vuoden Soroppilainen. Kansalaistalolla järjestetään atk-kursseja, ryhmätoimintaa ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kansalaistaloa ylläpitävät Soroppi ry sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry ja toimintaa rahoitetaan Veikkauksen ja Joensuun kaupungin tuella.

Näitkö tämän auton? Törmäsi jalankulkijaan suojatiellä

29.11.2018 21:44 | Toimitus

Jalankulkija on loukkaantunut vakavasi suojatiellä Joensuussa. Päävamman aiheuttanut auto pakeni paikalta, kertoo poliisi. Joensuussa sattui torstaina noin klo: 20.30 aikaan Noljakan alueella onnettomuus, jossa punainen farmarimallinen henkilöauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen henkilöön. Auto poistui välittömästi paikalta ja poliisi kaipaa tietoja autosta sekä kuljettajasta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan jos Joensuun alueella havaitaan punainen farmarimallinen henkilöauto, jonka oikeassa etukulmassa on vaurioita.

Asiasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen, 112.

Jalankulkija sai törmäyksessä päävamman ja hänet kuljetettiin kiireellisesti sairaalaan.