Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Navetta tuhoutui tulipalossa Pyhäselässä

Pyhäselässä on tuhoutunut navetta tulipalossa. Palokunnan saapuessa paikalle oli kohde täyden palon vaiheessa. Pelastuslaitos rajasi paloa, ja suojasi piha-alueella sijaitsevia muita asuin-, konesuoja- ja varastorakennuksia. Rakennuksen toimisto-osa sekä hakevarasto pyritään suojamaan tulipalolta. Navettarakennuksessa ei ollut eläimiä. Henkilövahingoilta vältyttiin.

***

Talon väki oli havainnut ikkunasta liekkien loimotusta. Ryhtyessään tarkastamaan tilannetta oli selvinnyt, että liekit tulivat navettarakennuksesta. Paikallaolleet yrittivät ulkoseinän sammuttamista lumella, mutta palo oli ehtinyt kehittyä liian suureksi.

Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen rakennus oli täyden palon vaiheessa. Pelastuslaitos rajasi paloa, ja suojasi piha-alueella sijaitsevia muita asuin-, konesuoja- ja varastorakennuksia. Rakennuksen toimisto-osa sekä hakevarasto pyritään suojamaan tulipalolta. Pelastuslaitoksen toimesta rakennuksesta pelastettiin traktori. Rakennuksessa oli erilaisia oleskelu-, toimisto- ja varastotiloja. Navettarakennuksessa ei ollut eläimiä. Rakennus oli pohja-alaltaan noin 300neliötä ja osin kahdessa kerroksessa. Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.