Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Kirkkotietä myös verkkolehtenä

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän lehti Kirkkotie julkaistaan myös verkkolehtenä. Uudistuksella pyritään tavoittamaan uusia lukijoita ja helpottamaan artikkeleiden lukemista verkossa. Aiemmin Kirkkotie on julkaistu verkossa näköislehtenä. – Yhä useammin nettiä käytetään mobililaitteilla, joilla näköislehden lukeminen on haastavaa. Verkkolehdessä artikkelit muokkautuvat käytetylle laitteelle sopivaksi, Kirkkotien päätoimittaja ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän viestintäpäällikkö Sari Jormanainen kertoo.

Kirkkotie ilmestyy jatkossa myös verkkolehtenä. Uudistuksella pyritään tavoittamaan uusia lukijoita ja helpottamaan artikkeleiden lukemista verkossa. Aiemmin Kirkkotie on julkaistu verkossa näköislehtenä.

– Yhä useammin nettiä käytetään mobililaitteilla, joilla näköislehden lukeminen on haastavaa. Verkkolehdessä artikkelit muokkautuvat käytetylle laitteelle sopivaksi, Kirkkotien päätoimittaja ja Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän viestintäpäällikkö Sari Jormanainen sanoo.

Verkkolehti mahdollistaa artikkeleiden jakamisen myös sosiaalisessa mediassa. Samalla vuorovaikutusta lukijoiden kanssa voidaan lisätä.

– Verkkolehdessä artikkeleita on mahdollista kommentoida ja toivottavasti ne herättävät keskustelua myös sosiaalisessa mediassa, Jormanainen toteaa.

Artikkelit on jaettu verkkolehdessä neljään kategoriaan: ajassa, mielessä, usko ja elämä sekä lapset ja nuoret. Lisäksi verkkolehdestä löytyvät pääkirjoitukset, kolumnit ja näköislehdet. Tapahtumatiedot löytyvät näköislehdestä.

Kirkkotien verkkolehti on osoitteesta www.kirkkotie.fi. Artikkelit julkaistaan samana päivänä sekä verkossa että painetussa lehdessä.