Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Kaupunki huutokauppaa kaikille

Joensuun kaupunki on laajentanut huutokauppaamistaan. Nettihuutokaupassa osoitteessa kiertonet.fi kaupunki myy käytöstä poistettua tai käyttämättä jäänyttä tavaraa ja koneita. Aiemmin kaupungin käyttämä sivusto rajoitti yksityisasiakkaiden mahdollisuutta huutokauppaan. Kauppa uudella sivustolla alkoi syyskuun lopussa. Jatkossa kaupunki ei enää varastoi poistettuja tarvikkeita, vaan ne pistetään heti myyntiin.

Tiedote:

Kaupunki myy tavaraa uudella huutokauppasivustolla

Joensuun kaupunki myy käytöstä poistettua tai käyttämättä jäänyttä tavaraa ja koneita nettihuutokaupassa osoitteessa www.kiertonet.fi. Sivustolla myyjänä on aina julkinen sektori, ostaja voi olla kuka tahansa. Huutamaan pääsee omilla pankkitunnuksilla.

Aiemmin kaupungin käyttämä huutokauppasivusto rajoitti yksityisasiakkaiden mahdollisuutta huutokauppaan ja siksi sivustoa vaihdettiin.

Kiertonettiin lisätään kaupungin tuotteita sitä mukaa, kun tavaraa jostain yli tai käyttämättä jää. Jatkossa kaupunki ei varastoi poistettuja tarvikkeita enää Salpakadun varikolla ollenkaan, vaan ne pistetään heti myyntiin. Myyntiajat vaihtelevat yhdestä kolmeen viikkoon.

Kauppa uudella sivustolla alkoi syyskuun lopussa. Myynnissä on ollut jo muun muassa käytöstä poistettuja pyörätelineitä, suurkeittiön astioita ja rosterisia työtasoja sekä monitoimikone.