Soita studioon 0700 928 9280700 928928Lähetä tekstiviesti numeroon 16130 16130
2 € / puhelu + pvm
0,95 € / viesti Kirjoita alkuun REX välilyönti ja viestisi

Joensuu 92,8 MHz • Nurmes 101,0 MHz
• Outokumpu 101,7 MHz • Kitee 102,2 MHz
Juuka 103,3 MHz • Lieksa 92,0 MHz • Kaapeli 94,0 MHz (Joensuu)

Kuuntele nettiradio

Kuuntele netissä

Radiot.fi

Joensuussa ilmaisvuoroja Unelmien liikuntapäivänä

Joensuun kaupunki tukee liikuntatenpausta jakamalla ilmaisvuoroja liikuntapaikkoihin. Helatorstaina vietetään Unelmien liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin kuka vain voi järjestää oman tapahtuman tai osallistua muiden tapahtumiin. Joensuun kaupunki mahdollistaa mm. erilaisten maksuttomien pop up -tapahtumien järjestämisen jakamalla ilmaisia liikuntapaikkavuoroja. Toiminnan järjestäjät voivat hakea yhtä kahden tunnin mittaista vuoroa. Vuorolla tulee järjestää kaikille avointa ja osallistujille maksutonta toimintaa helatorstaina. Unelmien liikuntapäivän päivävuorojen hakuaika päättyy torstaina 26.4.

tiedote:

Luonto ja kaupunki liikuttavat Joensuussa Unelmien liikuntapäivänä 10.5.

Nyt on lupa irrotella ideoita! Helatorstaina vietetään jälleen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin kuka vain voi järjestää oman tapahtuman tai osallistua muiden tapahtumiin.

Joensuun kaupungin liikuntapalvelut kannustaa viemään liikuntaa luontoon: tapahtumat voivat olla luontoretkiä, metsäseikkailuja, pihapelejä, henkilökunnan virkistysretkiä, heräävän kevään luontobongauksia, ulkotreeniä – mitä vain.

Joensuun kaupunki mahdollistaa myös erilaisten maksuttomien pop up -tapahtumien järjestämisen sisällä helatorstaina 10.5. kello 10 – 16 välillä. Toiminnan järjestäjät voivat hakea yhtä kahden tunnin mittaista vuoroa. Vuorolla tulee järjestää kaikille avointa ja osallistujille maksutonta toimintaa. Kahteen tuntiin tulee sisällyttää myös mahdolliset alkujärjestelyt sekä tilan raivaus. Vuoron hakija vastaa kaikista järjestelyistä sekä tarvittavista välineistä. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Vuoro on hakijalle maksuton. Hakijan ei tarvitse olla rekisteröity yhdistys.

Illalla kaikkien liikuntatilojen vakiovuorot pyörivät normaalisti ja näihin kannustetaan seuroja järjestämään myös avointa toimintaa. Seurat voivat ilmoittaa vakiovuoron avoimen toiminnan liikuntapalveluille ja näin osallistua yhteismarkkinointiin.

Unelmien liikuntapäivän päivävuorojen hakuaika päättyy torstaina 26.4., jonka jälkeen hakijoille ilmoitetaan onko hakemus hyväksytty. Liikuntapalvelut syöttää kaikki meille ilmoitetut tapahtumat Unelmien liikuntapäivän tapahtumakalenteriin (www.unelmienliikuntapäivä.fi) ja hoitaa yhteismarkkinointia paikallisesti. Mikäli innokkaita toiminnan järjestäjiä on enemmän kuin vuoroja, suoritamme arvonnan hakijoiden välillä.

Hae vuoroa/ilmoita toiminta mukaan yhteismarkkinointiin täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/06A1BA775011CEB5

Lisätietoja valtakunnallisesta Unelmien liikuntapäivä –kampanjasta:

www.unelmienliikuntapäivä.fi
#unelmienliikuntapäivä